dijous

Herois


 

Mantres subliminars en so sorround. Microones perduts en mars d'amor, pilotes rodolant entre patates grillades, sons infernals i radiació. Addictes a la radiació electromagnètica enamorats del descongelador d'espinacs. La beixamel vindrà després cobrint cadàvers d'herba bullida ràpidament. 

Mantres de gent que no es vol escórrer i dissimulen fingint orgasmes. Homes i dones cridant ORGASME I PASSIÓ. Porrons alçats en formació prediquen VIDA, VIDA, VIDA. Vida rajant en recta corba. Orgasme i passió descontrolada corre pels marges sense fer cas del microones que toca el timbre dient: Ei tius, que cremo, que bullo com un puto astre acabat de cuinar per déu. La radiació, no m'allunyo del seu cant que és tan magnètic i tan brutal. El minutatge em desespera, que no pot ser que tres minuts siguin això tan llarg. M'arrapo a la radiació que només tinc una porta i un rellotget toca pebrots que m'embriaga i em desconcerta.
 

Mantres de nens lectors de Kamasutres inventats. Mentre descongelo el pa tinc temps de practicar la postura de l'heroi quotidià. Ohm.


ODA ALS HEROIS DE LA VIDA QUOTIDIANA.
ELS MEUS HEROIS, ELS MEUS PROFETES, 
ELS MEUS ABSTRACTES PRESIDENTS. 
  ODA ALS HEROIS ROSTITS PEL MINUTATGE,
ALS MITJONS PERDUTS ENTRE EL FARRATGE.
ODA AL QUI PASSA EL CAP ENTRE ELS BARROTS
PER DIR-LI AL DIA, HOLA TIU, JA SÉ DE QUÈ VAS.
PLANXARÉ SI TU HO VOLS.

Orgasme i passió rajant a doll sense recança,escalfant llet sense saber que és torturar-se.