dimarts

Castells de sorra:
Tombat cara al cel s'entreté llepant-se els dits dels peus. S’hi està una estona abans d'adonar-se que no està sol. Dos escarabatons tombats cara al cel no pensen en intentar posar-se dempeus. Aixecar-se no entra en els plans del dia perfecte. Ni de la nit perfecte acumulant alcohol en una barra coneguda abans de caure mort en un portal. Resisteixen qualsevol apocalipsi.

 
El pescador de pentinat brillant embolicat amb plàstic del d’embolicar el pernil porta un lloro del mil I UNA NEVERA plena de cerveses EXCLUSIVES. Coses de PERSONA GUAI que obre les birres amb el PERINEU. A a la platja de Montgat regala imatges de triomf i ens convida a veure com se li arrodoneix la panxa mentre XUMA. El pescador porta una canya per cada peix, és un tio exclusiu, sí. Porta un cove enorme ple de cucs. És apocalipsi.


Els cucs s'alcen i agafats de LES MANS reciten solemnement a l'uníson:

T'escolten, et miren. Analitzen l'estructura. Raonen i volen que deixis de flotar. 
T'escolten i juguen, esperen que et cansis. Hi ha una colla de culs asseguts a l'ombra de la teva rialla. No els donis el plaer de la victòria. No els deixis moure els fils. 
T'escolten, t'estudien, et miren, et volen, t'incorporen al sistema que crema tots els somnis i elimina la memòria. Hi ha una colla d'ulls mirant com dorms en la foscor de la nit. Hi ha espectacles preparats per abolir la imaginació. No els deixo moure els fils.

La màquina no para de trinxar cervells desesperant a jovencells. A nois i noies PREPARATS per acotar el cap i construir el gran castell. PER DONAR PIT I DEIXAR-HI LA PELL. La màquina, el sistema. Qui espera desespera. Qui desespera s'atrinxera. Qui s'atrinxera desespera i espera la manera per no haver de tornar enrere.

El perineu es prepara per obrir una altra BIRRA EXCLUSIVA. Xumar, escoltar el so de les ones i ESPERAR. Clava els cucs als hams i s'imagina que li demanen clemència amb crits desesperats. Seria bonic si els cucs parlessin. Els escarabats prenen el sol dins la nit fosca.